Het laatste formule 1 nieuws

Sky F1-analisten verwachten veel van Red Bull: "Ze doen super geheimzinnig"

Sky F1-analisten verwachten veel van Red Bull: “Ze doen super geheimzinnig”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De meeste Formule 1-teams pakten groots uit met de presentatie van de auto voor 2021. Zo niet Red Bull dat slechts een paar foto’s deelde en de beelden van de filmdag waren grotendeels van de RB15 uit 2019. Voor de analisten van Sky Sports F1 belooft dat veel goeds. Het is de verwachting dat Red Bull dichterbij Mercedes zal zitten, maar om mee te doen om de wereldtitel zal het team van Max Verstappen er direct van de start van het seizoen moeten staan. Karun Chandhok zegt erover: “Het is de vraag of Red Bull op hetzelfde niveau verder gaat als waar ze in Abu Dhabi zijn gebleven. Max was daar dominant. Het was een briljante overwinning en Red Bull oogde heel sterk. Ze hebben een nieuwe versnellingsbak en die hebben ze erg geheim gehouden. Alles bij de launch was van een oude auto. Ze doen super geheimzinnig, meer dan normaal. Er is iets speciaals met de achterkant van de auto en de nieuwe versnellingsbak. Ik wacht graag af of het veel verschil gaat maken.”

Collega Ted Kravitz ziet ook dat Red Bull bepaalde zaken achterhoudt. “Ik ben nog meer geïnteresseerd in de motor van Honda. Zij hebben alles naar voren gehaald dat oorspronkelijk gepland was voor 2022. Dan is Honda niet meer actief in de Formule 1. Dit seizoen wordt hun zwanenzang. Het belooft veel goeds, laten we afwachten wat het Red Bull gaat brengen. Het chassis van Red Bull is altijd goed en ze hebben de laatste race in Abu Dhabi gewonnen. Alles hangt af van de motor.”

Tot slot verwacht ook Martin Brundle dat Red Bull met Verstappen en Pérez sterk voor de dag gaat komen. “In Abu Dhabi waren ze erg sterk en ze hebben de auto in de winter doorontwikkeld. Als ze direct vanaf de start hun potentie kunnen waarmaken, zullen ze extreem snel zijn. Maar in het verleden gaven ze in het begin van het seizoen regelmatig niet thuis.” Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal ? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sky F1-analisten verwachten veel van Red Bull: “Ze doen super geheimzinnig”