Het laatste formule 1 nieuws

Sky Sports: Dit is de grootste kanshebber om ontbrekende F1-weekend te organiseren

Sky Sports: Dit is de grootste kanshebber om ontbrekende F1-weekend te organiseren

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 -kalender van 2021 kent een recordaantal Grands Prix met in totaal 23 stuks. Er zijn al 22 wedstrijden ingevuld, alleen de plaats van bestemming tussen 23-25 april is nog onduidelijk. De koningsklasse van de autosport moet de knoop nog doorhakken waar er dan gereden zal worden, maar naar verluidt lijkt Imola de beste papieren in handen te hebben.

Het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports schrijft maandag namelijk: ” Imola is op dit moment de favoriet om de openstaande plek op de kalender in te vullen.”

Na een afwezigheid van tien jaar werd er vorig seizoen door de uitbraak van het coronavirus voor het eerst weer gereden op het Italiaanse circuit. Lewis Hamilton pakte de overwinning door teamgenoot Valtteri Bottas te verslaan. Max Verstappen viel uit doordat de harde band van Pirelli het tegen alle verwachtingen in plots begaf.

Imola was niet de enige baan die in 2020 ineens een Formule 1-Grand Prix. Ook Portimao , Istanbul Park , Mugello en de Nurburgring ontvingen de koningsklasse van de autosport. Imola zou dus volgens de wandelgangen de grootste kanshebber zijn om in 2021 opnieuw op de kalender te staan.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sky Sports: Dit is de grootste kanshebber om ontbrekende F1-weekend te organiseren