Het laatste formule 1 nieuws

Staat Ferrari weer op? "Gaan nog niet kunnen strijden met Mercedes of Red Bull"

Staat Ferrari weer op? “Gaan nog niet kunnen strijden met Mercedes of Red Bull”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Charles Leclerc en Carlos Sainz jr. zijn dit jaar de trotse ambassadeurs van de Scuderia Ferrari. Het fiere Ferrari heeft wat goed te maken in de Formule 1. In onze podcast De Tribune praten Play Sports-commentatoren Gert Vermersch en Kris Wauters over de strijd in de middenmoot tussen het Italiaanse team, McLaren en Aston Martin.

Vorig seizoen heeft Ferrari ondermaats gepresteerd. In het jaar van zijn 1.000e grand prix in de Formule 1 werd het trotse team meer dan eens naar huis gereden, zelfs op eigen bodem.

Kris Wauters: “2021 wordt beter voor Ferrari, dat kan niet anders. Ik vermoed dat ze alles grondig bekeken hebben. Ze hebben zich alleszins erg kalm gehouden in de aanloop naar dit seizoen.”

Gert Vermersch: “Met Mercedes of Red Bull gaat Ferrari niet kunnen wedijveren. Die rijden buiten categorie voor de Italianen. Ze zullen ook moeten oppassen voor McLaren. Dat team heeft zijn huiswerk goed gemaakt.”

Wauters: “Op de slotdag van de testen heeft nieuwkomer Carlos Sainz jr. de 3e tijd neergezet. Daarom denk ik dat ze de middenmoot gaan ontstijgen.”

Vermersch: “Voor een podiumplaats zie ik Ferrari dit seizoen wel een keer strijden, maar niet voor de zege.” The @Aramco Pre-Season Test in Bahrain has officially come to an end �� @Max33Verstappen was the fastest overall, with a lap time of 1:28.960 � #F1 #F1Testing @redbullracing pic.twitter.com/wwcDMCYYoZ — Formula 1 (@F1) March 14, 2021 Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om dit alsnog toe te laten

McLaren was vorig seizoen “best of the rest”. Het team eindigde als 3e in het constructeurskampioenschap en dit jaar racen ze weer met een Mercedes onder de motorkap.

Kris Wauters: “Zo’n nieuwe motor houdt altijd risico’s in. Je legt die niet zomaar in je auto, maar voorlopig ziet het er goed uit. En nieuwkomer Daniel Ricciardo mag verrassen voor mij.”

Gert Vermersch: “Bij Red Bull is hij de enige die Max Verstappen het vuur aan de schenen heeft gelegd. De Australiër is goedlachs, tot hij achter het stuur kruipt. Geen […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Staat Ferrari weer op? “Gaan nog niet kunnen strijden met Mercedes of Red Bull”

De leukste steden van Canada

De leukste steden van Canada

Slenter langs de Inner Harbour van Victoria op Vancouver Island, waan je in Parijs in het Franstalige Montréal en zet je cowboyhoed