Het laatste formule 1 nieuws

Stelling: Dit seizoen zal de boeken ingaan als een van de beste aller tijden

Stelling: Dit seizoen zal de boeken ingaan als een van de beste aller tijden

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dat het huidige Formule 1 -seizoen spannend is, kan niemand ontkennen. Met nog vijf races te gaan is het gat tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton nog steeds erg klein, namelijk twaalf punten. Al het hele seizoen is het spannend tussen de titelrivalen.

We zagen al meerdere incidenten tussen Verstappen en Hamilton, bijvoorbeeld in Silverstone toen de Nederlander uitviel na een botsing met Hamilton. Onlangs ging het nog mis in Monza toen de twee coureurs elkaar raakten en samen van de baan vlogen en uitvielen. Ook afgelopen weekend was het weer spannend. Het gevecht tussen de concurrenten ging door tot de allerlaatste ronde en het was nagelbijten voor fans van Verstappen of Hamilton nog een inhaalactie zou proberen. Pas achttien keer tot het einde

Seizoenen waarin twee coureurs van verschillende teams strijden om het kampioenschap komen niet vaak meer voor. Er is een grote kans dat het kampioenschap tussen Verstappen en Hamilton pas in de laatste race van het seizoen wordt bepaald, iets wat slechts achttien keer is gebeurd sinds 1980.

Het is alweer even geleden dat we een gevecht om de titel zagen waarbij het iedere week zo dicht bij elkaar zit. De laatste keer dat Hamilton echt werd uitgedaagd tot het einde van het seizoen was in 2016 door teamgenoot Nico Rosberg . De laatste keer dat er twee verschillende constructeurs om de titel streden is nog langer geleden, namelijk 2012 met Sebastian Vettel en Fernando Alonso . Wat vind jij van de stelling: Het 2021 seizoen zal de boeken ingaan als een van de beste aller tijde . Reageer hieronder op de poll en laat je mening horen in de commentsectie.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Stelling: Dit seizoen zal de boeken ingaan als een van de beste aller tijden