Het laatste formule 1 nieuws

Stelling: Het is begrijpelijk dat Hamilton werd uitgefloten

Stelling: Het is begrijpelijk dat Hamilton werd uitgefloten

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na afloop van de kwalificatie op de Hungaroring werd Lewis Hamilton uitgefloten door een deel van het aanwezige publiek op het circuit te Boedapest. Het heeft alles te maken met het feit dat Max Verstappen op Circuit Silverstone twee weken geleden crashte door toedoen van de Mercedes-coureur. Gedrag van F1-fans veranderd

Verstappen gaf aan het gedrag van de fans niet goed te keuren, maar hij voelde zich ook niet de aangewezen persoon om er iets van te zeggen. Hamilton zegt dat het boegeroep hem juist alleen maar sterker maakt in de strijd om het wereldkampioenschap. Valtteri Bottas stelde er niks van te begrijpen .

Het uitfluiten van iemand is iets wat niet vaak gebeurt in de Formule 1 , het is meer iets dat voetbalsupporters doen. Het duel om het WK tussen Verstappen en Hamilton is natuurlijk erg intens en dat maakt ook dat fans meer en meer gaan meeleven en emotioneel betrokken raken. Dat is wellicht echter ook niet zomaar een vrijgeleide.

Vind jij het begrijpelijk dat Hamilton werd uitgefloten na het veroveren van de pole position? We zijn benieuwd naar jullie mening! Vull de poll in en discussieer mee in de comments!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Stelling: Het is begrijpelijk dat Hamilton werd uitgefloten