Het laatste formule 1 nieuws

Stoelendans Formule 1 - Mercedes-geruchten: 'Ik wil duidelijkheid voor Spa'

Stoelendans Formule 1 – Mercedes-geruchten: ‘Ik wil duidelijkheid voor Spa’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

George Russell werd de afgelopen weken veelvuldig genoemd als de vervanger van Valtteri Bottas bij Mercedes . De Fin rijdt sinds 2017 voor de wereldkampioen bij de constructeurs, maar heeft nooit echt kunnen meestrijden om het kampioenschap, terwijl zijn teamgenoot alle jaren de titel won . De eerste paar races tot nu toe waren heel slecht voor Bottas. Zijn toekomst bij het team lijkt in het geding. Russell lijkt de beste papieren te hebben om hem op te volgen bij de Duitse formatie. De Brit kreeg vorig jaar een kans in Bahrein toen Lewis Hamilton aan de kant stond vanwege een coronaire-infectie. Hij maakte meteen indruk en sindsdien wordt hij vaak gelinkt aan een Mercedes-zitje. Hij wil er echter niets van weten.

“Ik heb er met Toto Wolff nog niet over gesproken.” Volgens Russell is hij ook niet iemand die maandenlang over een contract wil praten. Hij ziet het liever snel geregeld. “Dat is altijd mijn mentaliteit geweest. Ik ben gewoon gefocust op het hier en nu, maar ik weet zeker dat ik voor het einde van de zomerstop duidelijkheid heb”, legde de Brit uit op Formula1.com.

“Ik denk dat we allemaal een mooie zomerstop willen, zonder gedoe met contracten. Het geeft iedereen een beetje duidelijkheid. We zullen het echt zien in de komende weken.” Er waren ook geruchten dat Russell na Silverstone wellicht bij Mercedes zou plaatsnemen, maar het lijkt erop dat Russell dit seizoen bij Williams zal afmaken.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Stoelendans Formule 1 – Mercedes-geruchten: ‘Ik wil duidelijkheid voor Spa’