Het laatste formule 1 nieuws

Stoelendans Formule 1 - Nico Hülkenberg: "Ik heb een nieuw contract getekend"

Stoelendans Formule 1 – Nico Hülkenberg: “Ik heb een nieuw contract getekend”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nico Hülkenberg blijft zichzelf fit houden, in de hoop dat er een nieuwe kans in de Formule 1 voorbij komt. Toch zegt de Duitser dat er op dit moment nog niets rond is voor 2021. “Ik heb een nieuw contract getekend”, grapt Hülkenberg tegenover Servus TV , die dit jaar een aantal keren voor Racing Point uitkwam en op loer ligt voor het stoeltje naast Max Verstappen bij Red Bull . “Een hypotheekcontract. Ik hoop dat ik een goede opbrengst krijg. Nee, naast het geintje, op dit moment is het wat rustiger geworden.” De stoelendans is nog steeds in volle gang . Momenteel wordt oud-coureur van onder andere Williams en Renault genoemd als mogelijke vervanger van Alex Albon bij Red Bull. “Wanneer de deuren openen, dat is compleet onvoorspelbaar”, legt Hülkenberg uit. “Natuurlijk kan er veel gebeuren. Dat is waarom ik mijzelf fit houdt.”

Toch geeft hij toe niet langer direct contact te hebben met Racing Point. “Dat is voor nu gebeurd, maar ik heb contact met een paar mensen”, vervolgt de Duitser. “Niet elke dag. Voor vele teams zijn de beslissingen al genomen en ik heb ook wat mensen die me ondersteunen, maar ik laat het nu op me af komen. Er is op het moment niets te melden en ik denk dat het even duurt voordat er duidelijkheid komt.” Silly Season voor de laatste stoeltjes is in volle gang .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Stoelendans Formule 1 – Nico Hülkenberg: “Ik heb een nieuw contract getekend”