Het laatste formule 1 nieuws

Teamgenoot van Max Verstappen afgebrand om 'they race me too hard': "Op deze manier gaat hij zijn stoeltje verliezen"

Teamgenoot van Max Verstappen afgebrand om ‘they race me too hard’: “Op deze manier gaat hij zijn stoeltje verliezen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Alex Albon streed op de Nürburgring in de middenmoot en vocht zware duels uit met de AlphaTauri’s van Pierre Gasly en Daniil Kvyat. Voordat de Thaise teamgenoot van Max Verstappen de voorvleugel van de Rus eraf reed, maakte hij een vreemde opmerking over de boordradio. “They race me too hard”, klonk het vanuit de cockpit. Iets waar Formule 1-analist Robert Doornbos kwaad over kan worden. “Pierre Gasly rijdt bij het zusterteam van Red Bull, maar hij hoeft natuurlijk niet de deur open te zetten en zeggen ‘ga jij lekker voor'”, aldus Doornbos in het programma Crashen in de Keuken van Ziggo Sport. “Gasly geeft hem ruimte en dit is mooi racen, helemaal top. En dan komt die boordradio.”

Volgens de oud-coureur van Red Bull kan het wel eens ingrijpende gevolgen hebben. “Ze hebben hem al best veel tijd gegeven. Als hij zo doorgaat, zal hij zijn stoeltje voor 2021 zeker niet behouden.” Wil je nog meer genieten van toffe video’s van de Formule 1, autoracen of kartsport? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Teamgenoot van Max Verstappen afgebrand om ‘they race me too hard’: “Op deze manier gaat hij zijn stoeltje verliezen”