Het laatste formule 1 nieuws

Teaser toont releasedatum Drive to Survive seizoen 3

Teaser toont releasedatum Drive to Survive seizoen 3

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het was even afwachten, maar eindelijk hebben we dan de eerste beelden van seizoen 3 van Drive to Survive. Formule 1 fans wereldwijd zitten al een jaar smachtend te wachten op de documentaireserie. Seizoen 3 belooft een groot spektakel te worden omdat het wel een heel apart jaar is geweest in de Formule 1. Het coronavirus gooide namelijk flink wat roet in het eten van de autosport.

In de teaser zien we verschillende dingen langskomen die we kunnen verwachten in seizoen 3 van Drive to Survive. Zo zien we verschillende jonge coureurs die vorig jaar nieuwe hoogtepunten bereikten in de Formule 1. Daarnaast geeft Netflix ons ook flinke verlossing door er maar gelijk een releasedatum achteraan te gooien. Vanaf 19 maart kunnen we seizoen 3 van Drive to Survive allemaal massaal gaan kijken. Grote rol voor Max Verstappen?

Het is natuurlijk even afwachten tot het nieuwe seizoen daadwerkelijk op Netflix staat, maar er is natuurlijk een kans dat er een grote rol is weggelegd voor Max Verstappen. De jonge Nederlandse coureur heeft een zwaar, maar tegelijkertijd heel goed jaar gehad en was eigenlijk de enige die kon vechten met de krachtige Mercedes auto’s. De nadruk zal misschien eerder liggen op de teamgenoten van Max Verstappen, aangezien die allemaal ook moeite hadden om de Nederlander qua tempo bij te benen.

Max Verstappen was niet blij met het vorige seizoen, maar hopelijk kan hij in het komende seizoen veel goedmaken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot seizoen 3 van Drive to Survive daadwerkelijk op Netflix staat. Met de releasedatum op 19 maart hoeven we gelukkig niet lang te wachten. In de tussentijd kunnen we nog genieten van de andere twee seizoenen die al op het streamingplatform staat of misschien kunnen we iets anders kijken wat deze maand op Netflix is verschenen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Teaser toont releasedatum Drive to Survive seizoen 3