Het laatste formule 1 nieuws

Tien vragen waarop Formule 1 dit seizoen antwoord gaat geven!

Tien vragen waarop Formule 1 dit seizoen antwoord gaat geven!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Getty Images/Red Bull Contentpool`| Max Verstappen Kan Red Bull Racing dit jaar echt met Mercedes vechten om de wereldtitel?

Red Bull Racing zag er tijdens de testdagen erg sterk uit. We moeten niet vergeten dat de testdagen op zichzelf staan en dat het seizoen er anders uit kan zien. Het Oostenrijkse team begon de afgelopen jaren met een achterstand op Mercedes die ze gedurende het seizoen goed moesten maken. Vaak kon Red Bull de laatste paar races wel met Mercedes vechten, maar om de titel deden ze allang niet meer mee.

Aankomende zondag, tijdens de seizoensopener in Bahrein, worden de eerste punten verdeeld. Dan gaan we zien of Red Bull de torenhoge verwachtingen kan waarmaken en Mercedes het echt moeilijk kan gaan maken.

Lees hieronder verder Photo credit: © Mercedes F1 Kan Hamilton de allerbeste aller tijden worden met acht wereldtitels?

Dat Lewis Hamilton bij de grootste Formule 1 -coureurs ooit behoort, daar zal niemand over twijfelen. De man heeft inmiddels bijna alle records in de F1 op zijn naam staan. Toch deelt de Brit op dit moment het record voor aantal wereldkampioenschappen met Michael Schumacher. Zal Hamilton zich dit jaar onsterfelijk maken en een achtste wereldtitel binnen weten te slepen?

Lees hier onder verder Photo credit: © McLaren F1 Zal McLaren de volgende stap maken?

McLaren beschikte in 2020 al over een goede auto, het leverde ze een derde plek op in het eindklassement achter Mercedes en Red Bull. Na een avontuur met Honda en Renault zal er dit jaar een Mercedes-motor in de achterbak liggen voor het team uit Woking. Tevens lijkt het team een nieuwigheidje aan de achterkant te hebben toegepast waarvan we nog niet weten hoeveel voordeel het hen gaat opleveren. Het zou zomaar genoeg kunnen zijn om echt aan te haken bij de top. Kan Max Verstappen dit jaar zijn eerste wereldkampioenschap pakken?

Hij heeft de snelheid, de consistentie en de moed om het gevecht aan te gaan met Lewis Hamilton. Wie er ook kampioen wordt aan het einde van het seizoen, er moet voor gevochten worden en dan het liefst tussen verschillende teams. […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Tien vragen waarop Formule 1 dit seizoen antwoord gaat geven!

De leukste steden van Canada

De leukste steden van Canada

Slenter langs de Inner Harbour van Victoria op Vancouver Island, waan je in Parijs in het Franstalige Montréal en zet je cowboyhoed