Het laatste formule 1 nieuws

Tijd voor verandering! "Ik denk dat Max Verstappen gaat winnen, het wordt een steeds grotere uitdaging voor Lewis om..."

Tijd voor verandering! “Ik denk dat Max Verstappen gaat winnen, het wordt een steeds grotere uitdaging voor Lewis om…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen deed in Mexico-Stad goede zaken in zijn strijd om de wereldtitel Formule 1 2021 . De Nederlander versloeg Lewis Hamilton, die geen enkel moment uitzicht had op de overwinning. Volgens oud F1-coureur Jacky Stewart is het tijd voor een verandering. “Ik denk dat Verstappen gaat winnen”, aldus Stewart tegen Sky Sports F1. “Ik denk dat de Red Bull nu héél goed gaat, de Honda is duidelijk ook goed, erg goed zelfs en het team weet hoe het moet winnen.”

Wat betreft het feit dat vanaf 2014 Mercedes elke titel gewonnen heeft, zegt de Schot: “Mercedes-Benz doet dit al zoveel jaar en heeft al zo veel jaren successen behaald. Het is tijd voor een verandering. Als eerste voor de kijkers en daarna ook voor alle anderen, we moeten veranderen. Het gaat alleen maar een grotere uitdaging voor Lewis worden om Max weer voorbij te steken.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Tijd voor verandering! “Ik denk dat Max Verstappen gaat winnen, het wordt een steeds grotere uitdaging voor Lewis om…”