Het laatste formule 1 nieuws

Toch geen afscheidsjaar voor Hamilton? Wolff bevestigt nu ook de geruchten

Toch geen afscheidsjaar voor Hamilton? Wolff bevestigt nu ook de geruchten

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Toen Lewis Hamilton zijn contract met Mercedes slechts voor één seizoen liet verlengen was menig Formule 1 -kenner overtuigd dat de zevenvoudig wereldkampioen na 2021 zijn uittocht uit de koningsklasse van de autosport zal maken. Dit weekend hebben echter zowel Hamilton als Wolff dit tegengesproken, en lijkt een contractverlenging bij Mercedes een waarschijnlijke optie voor de Brit.

Tijdens het persmoment op donderdag liet Hamilton al vallen dat hij wellicht toch wil tekenen om ook in 2022 in de Formule 1 te blijven. Hamilton erkende dat hij “van plan was er volgend jaar ook nog te zijn.” Zijn huidige contract bij Mercedes loopt tot het eind van het huidige seizoen, iets was tijdens de bekendmaking voor de nodige furore zorgde. Wolff bevestigt

Op vrijdag gaf Mercedes-teambaas Toto Wolff extra gewicht aan de uitspraak van Hamilton. In de persconferentie voor teambazen stelt de Oostenrijker dat de samenwerking tussen het team en de coureur nog goed genoeg is voor een extra jaar. “Dit is de beste plek voor hem” , weet Wolff.

“Lewis is al een lange tijd bij ons, en zo lang we hem een competitieve auto kunnen bieden, zie ik niet waarom we onze samenwerking niet kunnen doorzetten. We hebben dit al eerder privé besproken, maar ik ben blij dat het ook nu publiekelijk gezegd kan worden” , aldus Wolff.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Toch geen afscheidsjaar voor Hamilton? Wolff bevestigt nu ook de geruchten