Het laatste formule 1 nieuws

Toto Wolff alleen handtekening verwijderd van nieuwe Mercedes-deal: "Als het juiste moment daar is"

Toto Wolff alleen handtekening verwijderd van nieuwe Mercedes-deal: “Als het juiste moment daar is”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het contract van teambaas Toto Wolff bij Mercedes loopt aan het einde van dit seizoen af, maar algemeen wordt aangenomen dat de Oostenrijker nog minimaal een jaar doorgaat. Wolff zoekt al naar zijn opvolger, maar zal die niet meteen voor de leeuwen gooien. Na het binnenhalen van de zevende constructeurstitel op rij kan de blik nu op de titel bij de coureurs en de contractverlenging. “Mercedes en ik zijn er eigenlijk al wel uit”, aldus Wolff na de race in Imola in gesprek met Crash.net. “Het is alleen nog een kwestie van handtekeningen zetten als het juiste moment daar is. De focus lag vooral op het binnenhalen van het kampioenschap, waardoor we geen tijd hadden om de contracten te bespreken.”

“Lewis denkt er exact hetzelfde over”, zo vervolgt Wolff. “Het voelde nog niet het goede moment om over een contractverlenging te praten. Als het kampioenschap bij de coureurs ook beslist is, zullen we met elkaar om tafel gaan zitten. We hebben nog wel een paar maanden tot de eerste race van komend jaar in Australië.”

Wolff acht de kans uiterst klein dat hij en Lewis Hamilton naar een ander team zullen verkassen. ” Belangrijk is waar je hart ligt. Mercedes is mijn team en ik ben erg trots op onze prestaties . Ik ga echt niet naar een ander team. Mijn rol zal in de toekomst mogelijk veranderen, maar nooit is iets 100 procent zeker. Lewis en ik zijn nog niet klaar en zullen nog wel even in de Formule 1 actief blijven.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Toto Wolff alleen handtekening verwijderd van nieuwe Mercedes-deal: “Als het juiste moment daar is”