Het laatste formule 1 nieuws

"Toto Wolff heeft het management van George Russell, Toto zelf dus, ingelicht dat Russell het stoeltje overneemt van Valtteri Bottas"

“Toto Wolff heeft het management van George Russell, Toto zelf dus, ingelicht dat Russell het stoeltje overneemt van Valtteri Bottas”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Volgens Sky Italia en F1 Insider wijst hun informatie op een snelle bekendmaking dat George Russell Valtteri Bottas zal vervangen bij Mercedes in 2022. De media zeggen dat hun informatie duidelijk maakt dat een officiële aankondiging niet lang meer zal duren.

Vorig jaar wist Russell de Sakhir Grand Prix in Bahrein bijna te winnen als invaller voor Lewis Hamilton die vanwege corona een race moest overslaan. Sinds die sterke invalbeurt van Russell bij Mercedes is de geruchtenstroom onophoudelijk geweest en vandaag neemt de berichtgeving daarover nieuwe vormen aan.

Valtteri Bottas zette begin mei deze bijzondere tweet online: hij zocht een koper voor zijn blauwe Mercedes. Hello. I’m selling my car in Finland.

If you are interested you can bid here: https://t.co/2wThzeeKLf

Will hand you the car personally and we can have some fun with go-karts in Lahti, Finland @ Valtteri Bottas Racepark! pic.twitter.com/EHOMKhvj6S — Valtteri Bottas (@ValtteriBottas) May 11, 2021 Sebastian Vettel verkocht vorig jaar eveneens de Ferrari ’s die hij in zijn eigen garage had staan, nadat bekend werd dat het rode team voor Carlos Sainz koos. Vettel deed alle Ferrari’s uit zijn collectie de deur uit.

De definitieve aanstelling van Russell bij Mercedes is niet ver weg meer, stelt de Duitse site F1 Insider . Toto Wolff zou dus inmiddels het management van Russell hebben gezegd dat hij er klaar voor moet zijn, laat Toto Wolff nu net zelf de manager zijn van Russell.

Of de geruchten nu waar zijn of niet: duidelijk is hat het huidige seizoen alles behalve soepeltjes verloopt voor de Finse Bottas’. Het zit hem niet mee dit seizoen: pech overviel hem, hij werd notabene door Russell van de baan gereden in Imola, maar imponerend was Bottas zeker niet naast zijn vaak snellere teamgenoot Lewis Hamilton. Bottas wist niet te imponeren in 2021.

“Informatie van F1-Insider.com valt samen met die van Sky Italia.”

De Duitse website schrijft: “Daaruit blijkt dat de Mercedes junior George Russell de Fin Valtteri Bottas in 2022 zal vervangen.” ‘Logisch’ Helmut Marko gelooft dat het voor Mercedes “logisch” is om zo’n rijderswissel te doen.”Het zou de logische stap zijn. Je stelt […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Toto Wolff heeft het management van George Russell, Toto zelf dus, ingelicht dat Russell het stoeltje overneemt van Valtteri Bottas”