Het laatste formule 1 nieuws

Toto Wolff kan het nog amper geloven: "Het zal extreem lastig worden om Red Bull te verslaan"

Toto Wolff kan het nog amper geloven: “Het zal extreem lastig worden om Red Bull te verslaan”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton haalde zijn topvorm naar boven om Max Verstappen voor te blijven in de Grand Prix van Bahrein. Tot dat moment had de Red Bull-coureur het weekend gedomineerd. In de drie trainingen en de kwalificatie was Verstappen de snelste. Mercedes-teambaas kon het maar moeilijk geloven dat Hamilton de openingsrace had gewonnen. “Als iemand me voor zondag me had verteld dat een Mercedes zou gaan winnen, had ik dat absoluut niet gelooft”, zo tekent PA Media op uit de mond van Wolff. “We hebben ons aardig hersteld van de pre-season test, maar als we eerlijk naar onszelf zijn, missen we de snelheid in de kwalificatie.”

“In het verleden was Bahrein geen sterk circuit voor Red Bull en ze kwamen ook nooit echt goed uit de startblokken, maar dit weekend heeft laten zien dat dat in 2021 niet langer het geval is. Ik twijfel er niet aan dat het extreem lastig wordt om Red Bull te verslaan. Op dit moment hebben zij echt de beste auto.”

Wolff zei dat hij genoten had van het gevecht tussen Hamilton en Verstappen. “De overwinning was een combinatie van een goede strategie, een solide auto en een gelukje op het einde. Voor de fans en iedereen in de Formule 1 is het te hopen dat dit het begin van een geweldige strijd om de titel is.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Toto Wolff kan het nog amper geloven: “Het zal extreem lastig worden om Red Bull te verslaan”