Het laatste formule 1 nieuws

Toto Wolff onthult: "Ik zat in quarantaine na COVID19 besmetting"

Toto Wolff onthult: “Ik zat in quarantaine na COVID19 besmetting”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

“We hadden een paar dagen in Kitzbühel gepland”, begint Toto Wolff bij de Oostenrijkse televisiezender ORF. “Uit het niets werd ik positief getest op COVID19. Daardoor hebben we tien dagen in quarantaine gezeten. Daar zijn we nu weer uit en ik voel me verder uitstekend”, aldus de Oostenrijker. “We kunnen ons nu weer focussen op Formule 1 .”

Toto Wolff is de eerste teambaas in de Formule 1 die besmet is geraakt met het coronavirus. Naast Mario Isola (Pirelli-baas) moesten ook Sergio Pérez , Lance Stroll, Lewis Hamilton , Charles Leclerc en Lando Norris in quarantaine nadat zij positief testte op COVID19.

Nu is het belangrijk dat Wolff zich weer gaat richten op onderwerpen die aan de orde van de dag zijn. Een van de belangrijke zaken die voor de Oostenrijker spelen is het compleet maken van de rijders line-up van Mercedes AMG F1. Lewis Hamilton en de Duitse autofabrikant zijn nog altijd in onderhandeling over een contractverlening. Valtteri Bottas is al een zekerheid, nadat hij in 2020 al bijtekende voor een vijfde seizoen bij de wereldkampioenen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Toto Wolff onthult: “Ik zat in quarantaine na COVID19 besmetting”