Het laatste formule 1 nieuws

Toto Wolff ontkent geruchten in alle toonaarden: "Andy Cowell gaat niet naar Red Bull Powertrains"

Toto Wolff ontkent geruchten in alle toonaarden: “Andy Cowell gaat niet naar Red Bull Powertrains”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Red Bull heeft voor het nieuwe motorproject Red Bull Powertrains al een aantal kopstukken van Mercedes weten over te nemen. Nu Andy Cowell vorig jaar is vertrokken bij de wereldkampioen, laaien de geruchten op dat ook het brein achter de dominante motor naar Milton Keynes vertrekt, maar dat wordt tegengesproken door teambaas Toto Wolff . De geruchten over een overstap van de vorig jaar vertrokken Cowell worden door Wolff naar het rijk der fabelen verwezen. “Ik spreek Andy regelmatig, hij wil gewoon wat anders doen en niet alleen bekendstaan om zijn werk in de Formule 1”, aldus Wolff tegen Formule 1 Magazine.

Cowell heeft een grote bijdrage gehad in de dominante periode van Mercedes in de Formule 1 . Volgens Wolff keert de Brit niet snel terug naar de F1. “Andy heeft interessante ideeën over technologie en duurzaamheid. Maar hij heeft ook aangegeven dat als hij in de Formule 1 verder wilde gaan dat hij dan bij Mercedes zou zijn gebleven.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Toto Wolff ontkent geruchten in alle toonaarden: “Andy Cowell gaat niet naar Red Bull Powertrains”