Het laatste formule 1 nieuws

Toto Wolff waarschuwt: "Dit is de meest dramatische regelverandering die ooit in de F1 heeft plaatsgevonden”

Toto Wolff waarschuwt: “Dit is de meest dramatische regelverandering die ooit in de F1 heeft plaatsgevonden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In 2022 komt er een grote regelverandering in de Formule 1. Volgens Mercedes-teambaas Toto Wolff is er alles aan gedaan om zijn team te stoppen met domineren en de andere teams een kans te geven. “Volgend jaar gaat een transitiejaar zijn, met dezelfde machines”, vertelt Wolff aan het Engelse Autosport. “Zoals ik al eerder zei, ik verwacht dat Honda een flinke push gaat geven. En dan mag het duidelijk zijn dat de grote uitdager van 2022 op de deur staat te kloppen. Dat gaat ons motiveren. Alles is gedaan om ons te stoppen. We gaan financieel met een gelijk speelveld spelen en alles is behoorlijk afgetopt. Ik zou ons graag door zien gaan met goed presteren, ondanks dat dit de meest dramatische regelverandering is die ooit in de F1 heeft plaatsgevonden.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Toto Wolff waarschuwt: “Dit is de meest dramatische regelverandering die ooit in de F1 heeft plaatsgevonden”

Bochten Bahrein beter beveiligd

Bochten Bahrein beter beveiligd

De Formule 1 heeft extra veiligheidsmaatregelen getroffen voor de GP van Sakhir, zondag in Bahrein. Afgelopen zondag crashte op dat circuit de