Het laatste formule 1 nieuws

Toto Wolff wil Red Bull niet verliezen: "Ik denk dat Red Bull ongelofelijk belangrijk is voor de Formule 1 en we moeten..."

Toto Wolff wil Red Bull niet verliezen: “Ik denk dat Red Bull ongelofelijk belangrijk is voor de Formule 1 en we moeten…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Red Bull heeft meerdere keren gedreigd de Formule 1 te verlaten wanneer zij voor hun F1-motor weer terug moeten naar de klantenstatus. De enige optie is dan om de Honda-motor over te nemen en deze in eigen huis verder te ontwikkelen. Mercedes-teambaas Toto Wolff denkt dat het team uit Milton Keynes daarin gesteund moet worden. “Ik denk dat teruggaan naar de klantenstatus iets is wat we niet graag willen”, zegt Wolff tegen F1i. “Ik geloof ècht dat Honda erg goed werk heeft geleverd en er zit prestatievermogen in de pijplijn, waaraan Red Bull zijn vertrouwen ontleent. Maar tegelijkertijd begrijp ik dat ze niet in een bestedingsoorlog met alle OEM’s terecht willen komen als het gaat om de ontwikkeling van hun motoren.”

“Het is een logisch voorstel dat ik van harte ondersteun. Ik denk dat Red Bull een ongelofelijk belangrijk merk voor de Formule 1 is en we moeten alles doen om deze twee teams in de Formule 1 te houden en ze helpen met de opties van het hebben van de status van fabrikant.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Toto Wolff wil Red Bull niet verliezen: “Ik denk dat Red Bull ongelofelijk belangrijk is voor de Formule 1 en we moeten…”