Het laatste formule 1 nieuws

TOTO's Tips: Verstappen lijkt op Imola een goede kans te maken op de overwinning

TOTO’s Tips: Verstappen lijkt op Imola een goede kans te maken op de overwinning

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na een fantastische seizoenopening in Bahrein, is het dit weekend tijd voor de Grand Prix van Emilia-Romagna. Max Verstappen lijkt op het circuit van Imola een goede kans te maken op de overwinning en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Bij de aanbieder van sportweddenschappen TOTO kun je inzetten op een goed resultaat van de Nederlander.

Na een pauze van drie weken is het dit weekend eindelijk tijd voor de tweede race van het seizoen: de Grand Prix van Emilia-Romagna. Deze bijzondere race wordt gehouden op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari in het Italiaanse plaatsje Imola. Dit iconische circuit wordt gekenmerkt door de prachtige omgeving, vele bochten, smalle baan en rijke Formule 1-historie. Het circuit vormde namelijk ruim 25 jaar lang het strijdtoneel voor de San Marino Grand Prix, tot het in 2007 van de kalender verdween. Dit had onder andere te maken met de verouderde staat waarin het circuit zich begaf en het feit dat er ook al een Grand Prix van Italië was. Max Verstappen en Lewis Hamilton Heb je nog geen account bij TOTO? Maak deze dan hier aan!

In 2020 keerde Imola eindelijk weer terug op de kalender, als gevolg van de aanhoudende COVID-19 pandemie. De Formule 1 was er namelijk op gebrand om zo veel mogelijk races te houden in Europa, waardoor enkele oude circuits weer hun opwachting konden maken. Hierdoor werden er maar liefst drie races gehouden in Italië, tot grote frustratie van Max Verstappen . Hij had namelijk ontzettend veel pech op de Italiaanse circuits en wist daar geen enkel punt binnen te halen.

De vorige editie van de Grand Prix van Emilia-Romagna was een waar spektakel, al eindigde het in een grote teleurstelling voor Verstappen en Red Bull Racing . De Nederlander kende een uitstekende start en was hard op weg naar zijn eerste podium in Italië, toen het flink mis ging. In de vijftigste ronde kreeg hij namelijk een lekke band, waardoor hij in het grind eindigde en een DNF achter zijn naam kreeg. Lewis Hamilton won de race uiteindelijk, met Valtteri Bottas op P2 en een verrassende Daniel Ricciardo […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina TOTO’s Tips: Verstappen lijkt op Imola een goede kans te maken op de overwinning