Het laatste formule 1 nieuws

Uniek kijkje achter de schermen bij Red Bull in terugblik op F1-seizoen

Uniek kijkje achter de schermen bij Red Bull in terugblik op F1-seizoen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Red Bull Racing heeft in het Formule 1-seizoen van 2021 een nieuw hoogtepunt bereikt. Voor het eerst sinds de introductie van het hybride-tijdperk werd de wereldtitel gewonnen door een niet-Mercedescoureur. Het was een spectaculair seizoen met een net zo spectaculaire ontknoping, waarin Max Verstappen triomfeerde. Het team blikt terug op het seizoen in een nieuwe video. Mercedes werd eindelijk uitgedaagd

“Het hybride-tijdperk van Formule 1 stond vanaf het begin in het teken van Mercedes-Benz” , luidt voormalig Red Bull-coureur David Coulthard de video in. “Maar al lijken je overwinningen nog zo’n zekerheid, tegelijkertijd is er een team dat hongerig en gemotiveerd is en dat zich positioneert om die kroon van je af te pakken.”

Ook de wereldkampioen zelf draagt zijn steentje bij aan de video. “Er zijn veel hoogtepunten geweest dit jaar, zoals de zege in Monaco en twee thuiszeges in Oostenrijk” , vertelt hij. Voor de Nederlandse kijker was er echter een moment dat nóg specialer was: “Het winnen van mijn thuisrace in Zandvoort”, aldus Verstappen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Uniek kijkje achter de schermen bij Red Bull in terugblik op F1-seizoen