Het laatste formule 1 nieuws

Unieke Formule 1-bolide van Jos Verstappen te koop

Unieke Formule 1-bolide van Jos Verstappen te koop

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In 2000 streek Jos Verstappen neer bij Arrows, waar hij het seizoen aanving met de Arrows A21. Samen met teamgenoot Pedro de la Rosa reed hij in deze wagen. Chassis nummer twee staat te koop. De eerste twaalf races van het seizoen fungeerde deze als reserve, maar tijdens de Grands Prix van de Verenigde Staten , Japan en Maleisië werd er door Verstappen en De la Rosa mee gereden.

Helaas werden er geen punten gescoord met dit specifieke chassis, dat na die drie races niet meer zou worden gebruikt. De wagen had veel potentie, maar betrouwbaarheid speelde Arrows vaak parten. Jos Verstappen werd dat seizoen uiteindelijk twaalfde in het kampioenschap, met in totaal vijf punten. Zijn beste prestatie dat jaar was de vierde plaats, in Monza. De La Rosa werd dat seizoen zestiende, met twee punten.

Hoeveel de wagen precies moet opleveren, is niet duidelijk. Als je hem besluit te kopen, dan komt de Arrows A21-02 wel zonder motor. Check hieronder de foto’s en voor meer informatie kan je deze pagina bezoeken. .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Unieke Formule 1-bolide van Jos Verstappen te koop