Het laatste formule 1 nieuws

UPDATE: weerbericht Formule 1 Brazilië: wat voor weer krijgt Max Verstappen in São Paulo?

UPDATE: weerbericht Formule 1 Brazilië: wat voor weer krijgt Max Verstappen in São Paulo?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dit weekeinde staat de Formule 1 Grand Prix van Brazilië in São Paulo op het programma. Speciaal voor RaceXpress.nl blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op de weersverwachting van de komende dagen. São Paulo heeft een subtropisch klimaat waarbij de temperatuur het gehele jaar vrij gelijkmatig verdeeld is. Zo heeft de koudste maand juli een gemiddelde temperatuur van 15,8 graden en de warmste maand februari een temperatuur van 22,4 graden. De zomers verlopen kletsnat met maandelijks gemiddeld meer dan 200 mm aan neerslag en dat is dan samen gelijk de helft van de totale jaarsom. De gemiddelde maximumtemperatuur in november bedraagt 25,9 graden en de hoogste temperatuur ooit gemeten in november bedraagt 35,3 graden. In november schijnt de zon gemiddeld zo’n 163 uur. Zaterdag zijn er tijdens de tweede vrije training en de sprintrace op perioden met zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur komt uit op 20 graden. Er waait een matige zuidoostenwind, windkracht 3 of 4.

Zondag wordt dan de Grand Prix van Brazilië verreden en het bijbehorend weerbeeld ziet er goed uit. Er zijn opnieuw zonnige perioden en het blijft droog. Het wordt warmer met in de middag een temperatuur oplopend naar 24 graden. De matige wind waait uit het zuidoosten, windkracht 4. Bron: Weerman Ed Aldus Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal ? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Lees het hele artikel op de volgende pagina UPDATE: weerbericht Formule 1 Brazilië: wat voor weer krijgt Max Verstappen in São Paulo?