Het laatste formule 1 nieuws

UPDATE: Weersverwachting Formule 1 Bahrein - wat voor weer wordt het in Bahrein?

UPDATE: Weersverwachting Formule 1 Bahrein – wat voor weer wordt het in Bahrein?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dit weekend wordt de F1 GP verreden in Bahrein. Kan Max Verstappen weer vlammen? De Formule 1 Grand Prix vindt plaats op het 5,4 kilometer lange Bahrain International circuit, slechts een paar kilometer van Sakhir Airport. Speciaal voor RaceXpress blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op het weer van de komende dagen. De gemiddelde middagtemperatuur in november bedraagt 28 graden in Bahrein. In de nacht koelt het normaal niet veel verder af dan 22,7 graden. November is wel de natste maand van het jaar, er valt dan gemiddeld 23,9 mm.

Vandaag wordt de derde en laatste vrije training en de kwalificatieronde verreden. Er zijn dan zonnige perioden afgewisseld door wolkenvelden en een spatje regen is niet helemaal uitgesloten. Er staat een matige zuidoostenwind en de temperatuur loopt op naar 28 graden.

Morgen wordt het tijd voor de 15e Grand-Prix van 2020. Het belooft een droge dag te worden in Bahrein met zon en wolkenvelden. Na een warme nacht met een temperatuur van 22 graden wordt het ’s middags 28 graden. De zuidoostenwind waait matig, kracht 3. /Bron: Weerman Ed Aldus

Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video’s over auto’s, autosport, Formule 1 en karting en abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video’s van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal .

Lees het hele artikel op de volgende pagina UPDATE: Weersverwachting Formule 1 Bahrein – wat voor weer wordt het in Bahrein?