Het laatste formule 1 nieuws

UPDATE weersverwachting Formule 1 GP van Saoedi-Arabië

UPDATE weersverwachting Formule 1 GP van Saoedi-Arabië

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dit weekend wordt de 21ste Grand-Prix van 2021 verreden in Saoedi-Arabië. De race wordt verreden in de straten van Djedda, het is de tweede stad in van Saoedi-Arabië, de grootste stad van de provincie Mekka en de grootste havenstad aan de Rode Zee. Speciaal voor RaceXpress blikt weerman Ed Aldus vooruit op de weerverwachting van de komende dagen. De race wordt in zijn geheel in de avond verreden. Vandaag worden de laatste vrije training en de kwalificatierondes verreden. Ook dan schijnt de zon volop en komt er geen bewolking voor. De zuidwestenwind waait matig, kracht 3. De temperatuur komt in de middag uit op 32 graden.

Zondag is het dan tijd voor de Grand Prix die in de duisternis wordt verreden. Het is een zonovergoten dag! In de middag wordt het 33 graden. In de avond, wanneer de F1 Grand Prix wordt verreden, koelt het af naar 28 graden. De westen tot noordwestenwind waait matig, in de avond waait het nauwelijks. Bron: weerman Ed Aldus

Wie wint de Grand Prix van Qatar? Volg jij de F1 op de voet en ben je een fan van een bepaalde F1-coureur, speel dan eens mee op Bet City en voorspel wie de Grand Prix van Qatar wint? Kijk dan HIER en doe eens een voorspelling. Ben je goed thuis in de F1? Kies dan jouw winnaar van de Formule 1 GP van Saudi-Arabië op Bet City en ben dan zelf een winnaar.

BetCity.nl is hét online bettingplatform voor de sportfans. BetCity.nl gaat tot het gaatje om bij te houden wat er speelt, zodat jij kan inzetten met inzicht in plaats van op onderbuikgevoel. Zet nu in en wed op de Eredivisie, Champions League, Europa League, Premier League en vele andere topcompetities, maar ook Formule 1. Kijk HIER eens voor meer info .

Lees het hele artikel op de volgende pagina UPDATE weersverwachting Formule 1 GP van Saoedi-Arabië