Het laatste formule 1 nieuws

Vader Perez lobbyt voor nóg een F1 GP in Mexico in 2024: "Hopelijk is Checo dan kampioen"

Vader Perez lobbyt voor nóg een F1 GP in Mexico in 2024: “Hopelijk is Checo dan kampioen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De vader van Sergio Perez , Antonio, was afgelopen weekend een opmerkelijke bezoeker van het F1-paddock tijdens Hongaarse GP. De Mexicaanse krant Reforma schrijft dat hij er niet alleen was om zijn zoon in de Red Bull te zien rijden.

Perez senior leidt een delegatie van Mexicaanse zakenlui die FIA- en Formule 1-functionarissen willen overtuigen om een tweede Grand Prix in Mexico te organiseren.

“Het is een nieuw project en zou helemaal opnieuw beginnen”, zei Antonio Perez Garibay, zelf een voormalig coureur.

“We gaan beginnen met toezeggingsbrieven, maar het werd zeer goed ontvangen”, voegt hij eraan toe.

Volgens Reforma zou de tweede Formule 1-race van Mexico plaatsvinden in Cancun, een bekende toeristische badplaats. Het project heeft naar verluidt steun van de Mexicaanse overheid.

“Ik heb Jean Todt en Stefano Domenicali ontmoet”, onthulde Perez sr.

“Zij vertelden ons (het zou kunnen plaatsvinden, red.) zo tegen 2024. Dan zien wij hopelijk Checo als wereldkampioen. De Mexicaanse economie heeft deze grote internationale projecten dringend nodig.”
Op GPToday.net vind je dagelijks het laatste F1-nieuws en natuurlijk alles over Max Verstappen. Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing .

Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht, zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt. Tevens hebben we ook een aparte F1-Test kalender .
Op GPToday.net vind je dagelijks het laatste F1-nieuws en natuurlijk alles over Max Verstappen. Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing .Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht, zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt. Tevens hebben we ook een aparte F1-Test kalender .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vader Perez lobbyt voor nóg een F1 GP in Mexico in 2024: “Hopelijk is Checo dan kampioen”