Het laatste formule 1 nieuws

Vals spel bij F1-Brazilië, Mercedes-achtervleugel lijkt duidelijk door te buigen

Vals spel bij F1-Brazilië, Mercedes-achtervleugel lijkt duidelijk door te buigen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 Grand Prix van Brazilië van 2021 was fantastisch. Mercedes AMG F1 coureur, Lewis Hamilton, won de race op een indrukwekkende manier. De prestaties van zijn F1-auto deden echter veel wenkbrauwen fronsen. Velen vragen zich af of zijn auto wel legaal is en of het Mercedes AMG F1 team niet vals speelt.

Er zijn beelden opgedoken van een van de camera’s op de Mercedes W12 in Brazilië. Op deze beelden lijkt de achtervleugel van Mercedes zeer duidelijk door te buigen. Red Bull Racing-adviseur Helmut Marko gaf eerder al aan te vermoeden dat de Duitse concurrenten de achtervleugel aanpasten na Interlagos, en dat vermoedelijk lijkt nu bevestigd te worden.

Op deze plek staat externe inhoud die niet van FOK! afkomstig is. Het tonen van deze inhoud kan ertoe leiden dat de externe partij (waar de inhoud vandaan komt) cookies op jouw computer of device zet. Hiervoor moet je eerst expliciet toestemming geven.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Vals spel bij F1-Brazilië, Mercedes-achtervleugel lijkt duidelijk door te buigen