Het laatste formule 1 nieuws

Van Ommekantje naar Willy’s Lunchroom

Van Ommekantje naar Willy’s Lunchroom

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kim kijkt met heel veel plezier om naar bijna vijf mooie Ommekantjejaren. Vrijdag 29 januari was de dag dat Kim de Ruiter-Van Wielink (41) haar zaak Ommekantje aan de Ackershof 88 in Pijnacker overdroeg aan Wilfred Vrolijk die met volle energie zo snel mogelijk van start gaat met Willy’s Lunchroom. We praten met de vertrekkende vrouw en de komende man.

Alles behalve treurend of treurig droeg Kim vrijdag de sleutel over aan Wilfred Vrolijk en zijn echtgenote Cissy. Bijna vijf jaar heeft Kim met veel plezier, met groot enthousiasme en met volle overtuiging haar lunch- en koffiebar Ommekantje gerund en draaiende gehouden.

In april 2016 ging ze van start. Een week voor Koningsdag. Dat heeft ze geweten. Het liep meteen storm en het was nog een geluk bij een ongeluk dat het weer toen niet je van het was, anders was Ommekantje overlopen. In de volgende jaren waren Kim en haar medewerkers wat beter voorbereid om de Koningsdagdrukte. “Het is steeds tot 2020 een hoogtepunt van het jaar geweest. Op een bepaald moment stond er buiten een rij mensen tot Boekhandel Van Atten aan toe.”

Kim kijkt met een goed gemoed terug op de jaren van Ommekantje. Ze heeft ook geen spijt ook van de formule waar ze voor koos: koffie van hoge kwaliteit en een heerlijke gezonde lunchkaart. Een formule die vooral gericht was op mensen die wat meer dit soort zaken vanuit de stad gewend zijn.

“Ik had verwacht dat vooral de nieuwe Pijnackernaren zich erdoor aangetrokken zouden voelen maar eigenlijk kwam iedereen naar Ommekantje. Ook de Pijnackernaren die hier geboren en getogen zijn. Het is vanaf dag 1 gaan lopen en het ging ook ieder jaar beter, al blijft het lastig om met koffie en broodjes je boterham te verdienen. Wat ik zeg: de omzet werd ieder jaar groter en 2020 zou het jaar zijn geworden waarin het echt naar ons toe zou gaan komen. De eerste maanden waren meteen prima maar ja toen kwam corona en was het over.” Corona is in grote lijn de oorzaak dan wel de reden dat Kim de Ruiter er een punt achter […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Van Ommekantje naar Willy’s Lunchroom