Het laatste formule 1 nieuws

Verslaat Lando Norris wereldkampioen Lewis Hamilton: "Ik ben er zeker van dat..."

Verslaat Lando Norris wereldkampioen Lewis Hamilton: “Ik ben er zeker van dat…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Mercedes met Lewis Hamilton is de snelste combinatie in de Formule 1. Vele coureurs dromen ervan om in de auto van de Britse Mercedes-coureur te zitten en de strijd met hem aan te gaan. Zo ook Lando Norris . De McLaren-coureur wil echter niet zeggen of hij hem verslaat. “Het is iets wat ik niet kan beantwoorden tot het gaat gebeuren”, reageert Norris op de vraag of hij Hamilton zou verslaan in dezelfde auto, tegen het Braziliaanse UOL. “Ik ben er zeker van dat elke coureur op de grid hetzelfde zou doen, omdat iedereen weet dat Lewis een van de beste coureurs allertijden in de F1 is. En iedereen is jaloers op de positie, het winnen van deze races. Het is de positie waar iedereen wil zitten.”

“Maar het is niet iets wat beantwoord kan worden. Ik ben er zeker van dat iemand gaat zeggen ‘ik, natuurlijk’. Maar ik ben niet die jongen die overmatig zelfvertrouwen heeft. Op een dag, misschien, gaan we het uitvinden . Ik zou het graag zien gebeuren.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verslaat Lando Norris wereldkampioen Lewis Hamilton: “Ik ben er zeker van dat…”