Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen: 'Als je dat niet gelooft, dan kan je beter stoppen met F1'

Verstappen: ‘Als je dat niet gelooft, dan kan je beter stoppen met F1’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen staat nog altijd bovenaan in het Formule 1 -kampioenschap en dat brengt natuurlijk wat druk met zich mee. Als je het aan Verstappen zelf vraagt, zegt hij echter dat hij zich helemaal niet druk maakt om die extra aandacht.

Verstappen loopt al een tijdje mee in de Formule 1. De Nederlander debuteerde in 2015 bij Toro Rosso, en kreeg in 2016 al de kans om bij Red Bull Racing te rijden. Een topteam, maar een top wagen was het jarenlang nog niet. Dat is in 2021 wel het geval, en dus kan Verstappen eindelijk eens echt meedoen om de wereldtitel. Verstappen is de beste

‘’Een racewagen heeft een stuur en twee pedalen. Dat is het enige waar je zelf controle over hebt’’, zegt Verstappen op de vraag van de Radio 1 Newsbeat of hij extra druk ervaart dit seizoen. ‘’Als coureur moet je altijd denken dat je de beste bent. En doe ik dat? Natuurlijk!’’, zegt Verstappen heel overtuigend. Volgens de Nederlander heb je anders ook niks te zoeken in de Formule 1.

‘’Je moet zelf geloven dat je iedereen daar kan verslaan. Als je echt denkt dat dat niet mogelijk is, dan denk ik dat het beter is om te stoppen, want dat gaat nooit werken. Ik kan alleen maar mijn best doen, Meer dan dat kan niet. Daar richt ik mij op voor ieder weekend’’, besluit de coureur van Red Bull Racing.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen: ‘Als je dat niet gelooft, dan kan je beter stoppen met F1’