Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen bewijst gelijk van Marko: "Hij heeft mij nooit aan het twijfelen gebracht"

Verstappen bewijst gelijk van Marko: “Hij heeft mij nooit aan het twijfelen gebracht”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In 2015 kwam Max Verstappen met veel bombarie de Formule 1 binnen. Op 17-jarige leeftijd mocht de Nederlander al zijn Grand Prix-debuut maken, tot verbazing van velen. Men vond hem te jong en de regels zijn later zelfs aangepast, waardoor een coureur minimaal achttien moet zijn om in aanmerking te komen voor een superlicentie.

Ter ere van de 24e verjaardag van de Red Bull -coureur sprak OE24 met Helmut Marko, die er hoogstpersoonlijk voor zorgde dat Verstappen in de Formule 1 terecht kwam. Wat heeft hij als cadeau gekocht voor Max? “Ik heb iets leuks verzonnen, maar het is niet bedoeld voor het publiek”, zo blijft Marko vaag.

Verder wordt hij gevraagd naar Verstappen. Toen de Red Bull-adviseur de jonge Nederlander jaren geleden naar de koningsklasse van de autosport haalde, was Marko er van overtuigd dat Max kampioensmateriaal was. Zijn zijn gevoelens inmiddels bevestigd?

“Ik ben er heel trots op dat we Max op 16-jarige leeftijd naar de Formule 1 hebben gehaald. Hij heeft mij er nooit aan laten twijfelen of ons gekozen pad de juiste was. Hij is altijd enorm gefocust en laat niets of niemand hem afleiden van zijn doel: winnen”, aldus een zeer trotse Marko. Niet Hamilton maar Verstappen de grote winnaar in Rusland

In de nieuwste RN365-podcast wordt de knotsgekke Russische GP uitvoerig besproken. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk concluderen dat Max Verstappen en niet Lewis Hamilton de grote winnaar was in Sotsji. Luister de podcast hieronder.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen bewijst gelijk van Marko: “Hij heeft mij nooit aan het twijfelen gebracht”