Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen blij met opsteker: 'Maar ze zijn nog steeds erg snel'

Verstappen blij met opsteker: ‘Maar ze zijn nog steeds erg snel’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen kijkt met veel zelfvertrouwen uit naar de Grand Prix van Azerbeidzjan. De Nederlander staat voor het eerst in zijn loopbaan bovenaan in het wereldkampioenschap van de Formule 1 en is vastbesloten om dat voorlopig te blijven.

Red Bull Racing zette met Verstappen twee weken geleden in Monaco een ijzersterk weekend neer door als eerste over de finish te komen. “Het is een goede opsteker voor het team en we zijn erg blij, maar we moeten blijven pushen”, stelt Verstappen in gesprek met Sky Sports . “Mercedes heeft misschien een moeilijke GP van Monaco gehad, maar ze zijn nog steeds erg snel. We zullen dit weekend zien wat ze gaan doen.”

Verstappen heeft het gevoel dat Mercedes het hem zeer lastig gaat maken dit weekend. “Omdat ze nog steeds een heel goede auto hebben. Monaco is ze nooit echt goed bevallen. Ze hebben een erg lange wielbasis die daar niet geweldig rond is, maar over het algemeen lijkt het voor de rest van het seizoen een behoorlijk sterk stuk gereedschap te zijn.” Ervaring bij Mercedes

Mercedes veroverde de laatste jaren steevast het wereldkampioenschap, waardoor Verstappen goed weet dat het team de nodige ervaring heeft. “Ze hebben al veel kampioenschappen gewonnen dus ze weten wat ze moeten doen en ik verwacht echt dat ze sterk terug zullen keren.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen blij met opsteker: ‘Maar ze zijn nog steeds erg snel’