Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen blijft strijdlustig en gefocust tijdens vakantie

Verstappen blijft strijdlustig en gefocust tijdens vakantie

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nu de Formule 1 -fabrieken twee weken dicht zijn is dat de uitgelezen mogelijkheid voor Max Verstappen om er even tussenuit te gaan. De Red Bull -coureur heeft elf raceweekenden achter de rug in ongeveer vijf maanden tijd en dus het kan geen kwaad om even rust te pakken.

Toch wil Verstappen met het oog op de tweede seizoenshelft niet te lang stilzitten, zo vertelt hij op de website van Red Bull. “Ik zal het overgrote deel van de twee vrije weken thuis doorbrengen, maar ook ga ik wat reizen zodat ik wat kan relaxen, maar niet te veel. Ik moet namelijk klaar zijn voor de tweede helft van het seizoen en gefocust zijn op het winnen van de overgebleven races.”

De zomerstop doorbreekt het stramien van vele coureurs, die gewend zijn om elke week of om de week een race te hebben. Voor Verstappen maakt het allemaal niet uit. “Ik kan er mee leven. Ik relax een week, of een dag of tien. Het is goed dat je even stoom kan afblazen en niet te veel hoeft te denken aan je work-outs en moet letten op wat je eet. Dan kan je daarna er weer vol ingaan!”

Zien we Max de komende weken ook weer terug in de sim, aangezien dat een van zijn favoriete bezigheden is buiten F1 om? “Waarschijnlijk wel, als er wat races zijn waar ik aan mee kan doen. Het hangt er vanaf hoeveel tijd ik heb om ervoor te trainen of ik mee zal doen”, aldus de Nederlander, voor wie niets anders telt dan de overwinning.

Het privévliegtuig van de Red Bull-coureur werd overigens deze week gespot op Sint Maarten, waar hij met zijn vriendin geniet van zijn vrije dagen. Verstappen met kop en schouders de beste coureur van het seizoen

Het F1-seizoen is halverwege. Hoog tijd om uitgebreid de balans op te maken. Er is in de nieuwste RacingNews365-podcast genoeg om over na te praten! Beluister ‘m hieronder, met Ruud Dimmers, Tom Coronel en host Joris Mosterdijk.
Het Formule 1-seizoen 2021 is halverwege. De coureurs genieten van een welverdiende vakantie. Voor RacingNews365 tijd om de […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen blijft strijdlustig en gefocust tijdens vakantie