Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen blikt terug op jeugd: 'Wanneer kwam ik niet in de problemen?'

Verstappen blikt terug op jeugd: ‘Wanneer kwam ik niet in de problemen?’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max en Jos Verstappen In een video van de Formule 1 vertelt Max Verstappen een hilarische anekdote. De Nederlander openbaart dat hij als kind wel eens het busje van zijn vader beschadigd heeft, tot grote frustratie van vader Jos.

Het mag duidelijk zijn dat Verstappen een hele bijzondere band heeft met zijn vader. Vorig jaar vertelde de Red Bull-coureur in een interview met Edwin Evers al uitgebreid over de band die hij met zijn vader heeft. Verstappen benadrukte toen ook hoe dankbaar hij nog altijd is voor alles wat zijn vader voor hem heeft gedaan. Van 2009 tot en met 2013 reden Jos en Max namelijk heel Europa door voor het kampioenschap karten. Dit deden ze in een grote bus, waarbij de karts achterin geladen werden.

Artikel gaat verder onder video In de problemen

Die desbetreffende bus heeft dus voor veel mooie herinneringen gezorgd. Toch kan Verstappen zich ook wel een minder leuke herinnering voor de geest halen. Wanneer de 23-jarige in een video van Formula1.com gevraagd wordt naar de eerste keer dat hij als kind in de problemen kwam, antwoordt hij: “Wanneer niet, dat is een betere vraag. Ik heb wel een paar highlights van toen ik in de problemen kwam”, voegt hij er lachend aan toe. Een foto van Max en Jos Verstappen uit de oude doos “Wat mij betreft was het ergste toen ik mijn vaders busje beschadigd had. Het busje waarin hij de go-kart vervoerde”, legt hij uit. “Ik probeerde het te repareren, maar dat lukte niet echt…. Dus ja toen moest ik het hem wel vertellen. Ja mijn vader was toen niet heel erg blij nee”, lacht hij.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen blikt terug op jeugd: ‘Wanneer kwam ik niet in de problemen?’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden