Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen deelt sleutel tot goede relatie met Hamilton: "Dat is erg belangrijk"

Verstappen deelt sleutel tot goede relatie met Hamilton: “Dat is erg belangrijk”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nooit eerder wist Max Verstappen met Red Bull de Mercedes van Lewis Hamilton zo goed te volgen aan het begin van dit seizoen. Tijdens alle vier de Formule 1 Grands Prix van 2021 zaten de twee topcoureurs op enig moment in de race naast elkaar, wat maar aangeeft hoe fel het gevecht is.

De twee geven elkaar net genoeg ruimte, maar het wachten is tot het een keer fout gaat tussen de twee. Is het niet op de baan, dan wel ernaast, zo is de verwachting van velen. Max Verstappen geeft ten overstaan van onder andere RacingNews356 echter te kennen dat de relatie nog niet onder de onderlinge strijd geleden heeft.

“Nee, we gaan nog steeds heel relaxed met elkaar om”, aldus Verstappen. “Ik denk dat dat ook goed te zien is op het moment dat we ergens samen een ruimte binnen komen. We kunnen het goed met elkaar vinden.”

“Ik denk dat als je respect voor elkaar hebt, je het van elkaar moet kunnen zeggen als de ander het beter heeft gedaan. Ik denk dat dat heel belangrijk is”, vervolgt Verstappen, die het woord ‘oorlog’ om de rivaliteit tussen hem en Hamilton en tussen Mercedes en Red Bull aan te duiden niet gepast vindt.

“Laten we het woord oorlog niet gebruiken, maar spreken van een erg competitief gevecht in de positieve zin van het woord. Natuurlijk vechten we hard en doet Mercedes dat ook en dat is alleen maar goed voor de sport. En ja, zelf heb ik zo ook graag.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen deelt sleutel tot goede relatie met Hamilton: “Dat is erg belangrijk”