Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen en Red Bull feliciteren 'Superman' Coulthard

Verstappen en Red Bull feliciteren ‘Superman’ Coulthard

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen en zijn Formule 1-team Red Bull hebben zaterdag David Coulthard op uitbundige wijze gefeliciteerd met diens 50e verjaardag. De Schot, die de laatste vier jaar van zijn carrière voor Red Bull reed, kreeg van Verstappen een helm met daarop een persoonlijke boodschap. De Oostenrijkse renstal gaf Coulthard een grote taart met daarop een afbeelding van de Schot verkleed als Superman.

“Happy birthday David Coulthard. Al 50? Je bent echt een Superman!”, schreef Red Bull bij een foto waarop Coulthard met de taart wordt geflankeerd door de coureurs Verstappen en Sergio Pérez en teambaas Christian Horner. De Nederlander verwees in zijn online-felicitatie ook naar het jubileum van de Schot. “Kijk wie er vandaag 50 jaar is geworden. Het levende bewijs dat leeftijd slechts een getal is”, aldus Verstappen.

Coulthard reed het grootste deel van zijn carrière voor McLaren. Hij eindigde één keer als tweede in het WK en vier keer als derde. De flamboyante Schot won dertien grands prix. Hij werkt nu als tv-verslaggever in de Formule 1.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen en Red Bull feliciteren ‘Superman’ Coulthard