Het laatste formule 1 nieuws

''Verstappen had de eerste twee races moeten winnen''

”Verstappen had de eerste twee races moeten winnen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton heeft de leiding in het klassement, maar Max Verstappen staat op één punt achterstand. We hebben gevecht om het kampioenschap, en Felipe Massa hoopt op een uiteindelijke titel voor Max Verstappen.

In de eerste twee races van het Formule 1 -seizoen van 2021 is het duidelijk geworden dat het kampioenschap zal gaan tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Red Bull Racing heeft eindelijk een wagen gebouwd waarmee Verstappen elke race mee kan doen om de overwinning, maar liep die in Bahrein eerst nog mis. Hoop op Verstappen

‘’Verstappen had de eerste twee races moeten winnen. Mercedes was met de strategie echter slimmer dan Red Bull in Bahrein’’, zegt de voormalig rivaal van Hamilton in gesprek met La Gazzetta dello Sport . Massa en Hamilton vochten een verbeten titelgevecht uit in 2008, toen Hamilton in de laatste bocht van de laatste race zijn titel wist veilig te stellen.

‘’Het is lastig om te zeggen wie er in 2021 wereldkampioen zal worden, maar vanuit een sportief oogpunt hoop ik natuurlijk op Verstappen. Het is nooit leuk om elk jaar dezelfde winnaar te hebben. Ik heb veel respect voor Hamilton. Hij heeft al heel veel bereikt en is nog altijd op een hoog niveau actief’’, besluit de Braziliaan die zelf eind 2017 de handdoek in de ring gooide.

Lees het hele artikel op de volgende pagina ”Verstappen had de eerste twee races moeten winnen”

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden