Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen hoopvol: "Ik hoop dat het iets oplevert"

Verstappen hoopvol: “Ik hoop dat het iets oplevert”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 maakte eerder deze week bekend dat de coureurs dit seizoen een aantal sprintraces kunnen verwachten. Hoewel het de vraag is of het de sport leuker en beter maakt, wil de Formule 1 het graag uitproberen.

Max Verstappen hoopt dat de sprintraces voor extra spektakel gaat zorgen, al moet de Nederlander eerst nog maar zien wat de gevolgen zijn. “Ik hoop dat het interessant wordt, maar hoop tegelijkertijd dat het niet al de zondag voorspelt” , stelt hij in gesprek met Ziggo Sport . “Over het algemeen staat de snelste auto natuurlijk vooraan. Al moeten er hele gekke dingen gebeuren.”

De coureur van Red Bull wil het idee echter positief benaderen en naar de mogelijkheden kijken. “ Als je de band kan kiezen waarop je gaat starten, hoop ik dat het iets oplevert. Ik ben ook niet tegen, maar we moeten afwachten hoe het gaat. Het zal ook een beetje aan het circuit liggen, dus we gaan het gewoon zien.” Verstappen in vrije trainingen

Verstappen reed vrijdagmiddag tijdens de eerste twee vrije trainingen tweemaal een tweede tijd. Waar hij tijdens de eerste training Valtteri Bottas voor zich moest dulden, bleek Lewis Hamilton een paar uur later te snel. Desondanks zitten de teams dicht bij elkaar richting de kwalificatie van zaterdag.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen hoopvol: “Ik hoop dat het iets oplevert”