Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen houdt opnieuw de Nederlands F1-fans aan de buis gekluisterd

Verstappen houdt opnieuw de Nederlands F1-fans aan de buis gekluisterd

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 kruipt langzaam naar de helft van het seizoen en de Nederlandse fans zien Max Verstappen steeds verder uitlopen op titelconcurrent Lewis Hamilton . De uitzendingen van Ziggo Sport worden dan ook onverminderd goed bekeken. Vast publiek voor Formule 1

Met uitzondering van de start van het seizoen, toen er nog kijkcijfers van boven de twee miljoen werden gehaald, worden de races steevast door een stabiel aantal kijkers bekeken. Ook de Grand Prix van Oostenrijk kon rekenen op een totaal aantal kijkers van 1.716.000 mensen (1.271.000 gemiddeld), zo meldt Kijkonderzoek.nl en laat daarmee hetzelfde beeld zien als de afgelopen zes races.

In de ranglijst van best bekeken programma’s op zondag moet de registratie van de race alleen het Acht Uur Journaal van de NOS voor zich dulden. Bij de voor- en nabeschouwing zijn we ook een vergelijkbaar beeld als de rest van het seizoen. De voorbeschouwing kon rekenen op 1.008.000 kijkers (419.000 gemiddeld) en de nabeschouwing op 1.588.000 kijkers (884.000 gemiddeld).

Verstappen rijdt zijn beste seizoen tot nu toe en dat zorgt ervoor dat de Nederlandse F1-fans aan de buis gekluisterd blijven. Ziggo zal het absoluut gaan voelen dat de uitzendrechten van de Formule 1 gaan verdwijnen bij de zender.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen houdt opnieuw de Nederlands F1-fans aan de buis gekluisterd