Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen klikt nog altijd goed met oud-teamgenoten: "Ga altijd goed met ze om"

Verstappen klikt nog altijd goed met oud-teamgenoten: “Ga altijd goed met ze om”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen is, ondanks dat hij soms behoorlijk recht voor zijn raap kan zijn, een geliefd persoon binnen de wereld van de Formule 1 . De Limburger wordt daar zelf mee geconfronteerd en beaamt dat hij het met veel concullega’s goed kan vinden.

Op de vraag van Sky Italia of we kunnen zeggen dat Verstappen een zachte jongen is met een goed hart, antwoordt de 23-jarige Nederlander zelf: “Ik denk dat mijn hart goed is. Ik bedoel, ik denk het wel” , lacht hij. Verstappen ligt goed bij F1-coureurs

Wat opvalt is dat eigenlijk alle voormalig teamgenoten van Verstappen het nog altijd goed met hem kunnen vinden. Carlos Sainz , Daniel Ricciardo , Pierre Gasly en Alexander Albon zijn allemaal lovend over hoe de twaalfvoudig Grand Prix-winnaar zich opstelt. “Ik ga altijd goed met ze om “, zegt Verstappen. ” Het zijn hele aardige jongens en ik denk dat we allemaal enorm gedreven zijn. Op de baan willen we elkaar natuurlijk altijd verslaan. Maar buiten het circuit kunnen we eigenlijk ook een goede tijd hebben en plezier maken.”

Een van zijn beste vrienden op de paddock is Ricciardo. Van 2016 tot en met 2019 reden ze samen bij Red Bull en de twee mannen konden het uitstekend met elkaar vinden. Dat is nog altijd zo. ” Nu nog met Daniel, bijvoorbeeld omdat we hier in Monaco wonen, zie je elkaar natuurlijk wat meer, maar we reizen ook wat meer naar circuits en zo en we delen het vliegtuig of wat dan ook. We praten niet altijd over Formule 1, weet je. We kunnen praten over alle andere dingen in het leven. Formule 1 is aan het einde van de rit toch maar een deel van je leven. Maar het is niet alles. Helaas is het veel, maar niet alles” , grapt hij tot slot voor de Italiaanse camera.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen klikt nog altijd goed met oud-teamgenoten: “Ga altijd goed met ze om”