Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen kon overwinning kort vieren: 'Dat was geen 0.0 hoor'

Verstappen kon overwinning kort vieren: ‘Dat was geen 0.0 hoor’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen heeft met zijn overwinning tijdens de eerste Grand Prix van Nederland in 36 jaar gezorgd voor een groot volksfeest in Zandvoort. De druk stond er vol op voor Max, die na de race maar even kon genieten van het feest.

Verstappen zit midden in een Formule 1 -seizoen waarin hij een grote kans heeft op de wereldtitel. Feesten is dan ook geen optie voor de Nederlander totdat die wereldtitel op zak is. Max vloog na de Grand Prix op zondagavond alweer naar huis om ‘zijn katten te vervelen’, maar net na de race was er wel even tijd om het te vieren. Verstappen aan het bier

‘’Het was fijn om naar huis te vliegen, want ik was twee weken van huis geweest. Op het circuit heb ik nog wel met Bernhard (van Oranje) en Frits (van Eerd) twee biertjes gedronken. Geen 0.0 hoor…Allebei zijn ze heel begaan met de autosport. Dat is alleen maar mooi om te zien natuurlijk’’, zegt de Nederlander volgens De Telegraaf .

Met de overwinning kwam de wens van veel fans uit, maar het zorgde niet per se voor opluchting bij de coureur van Red Bull Racing . ‘’Alle fans verwachtten dat ik zou winnen. Alles minder dan de eerste plek zou een teleurstelling zijn. Het was een geweldig weekeinde en prachtig om zoveel steun te krijgen van de fans. Voor heel Nederland en de autosport in Nederland was het een belangrijke race’’, besluit Verstappen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen kon overwinning kort vieren: ‘Dat was geen 0.0 hoor’