Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen legt zijn succes uit: 'Daar ben ik heel erg goed in'

Verstappen legt zijn succes uit: ‘Daar ben ik heel erg goed in’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen debuteerde al vroeg in de Formule 1 en had op jonge leeftijd al veel succes. Welk deel van dat succes bestaat nou volgens hem uit talent, en welk deel van dat succes is gebaseerd op al het harde werk?

Red Bull kreeg in 2015 veel kritiek over zich heen nadat het met Max Verstappen de jongste coureur ooit naar de Formule 1 haalde. Met het succes wat er zou volgen verdwenen de criticasters stuk voor stuk en tegenwoordig is menigeen lovend over de nog altijd jonge Verstappen. De succesvolle Verstappen

In gesprek met Autosport.pt wordt Verstappen de vraag voorgelegd welk deel van zijn succes te maken heeft met talent. ‘’Talent is wanneer je dingen vanaf het begin al makkelijk kan. Ik denk dat talent 70 procent van het succes is, maar je moet wel nog altijd hard werken voor de rest’’, zegt de Nederlander.

‘’In karten ging het voornamelijk om het begrijpen van de banden en de motor. Mijn vader was mijn leraar. Je leert snel en probeert jezelf te verbeteren. Dat is ook zo in de Formule 1. Je zoekt altijd mogelijkheden om beter te worden, om het maximale uit jezelf te halen. Ik ben er erg goed in om het maximale uit mezelf te halen’’, besluit Verstappen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen legt zijn succes uit: ‘Daar ben ik heel erg goed in’