Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen liep tijdens derde of vierde levensjaar al op de paddock in Formule 1

Verstappen liep tijdens derde of vierde levensjaar al op de paddock in Formule 1

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De voltallige grid is door het officiële Twitter-account van de Formule 1 gevraagd naar hun eerste moment dat zij in aanraking kwamen met de koningsklasse van de autosport. Ook Max Verstappen komt aan bod. Voor hem was zijn eerste ervaring met de Formule 1 dat hij meemocht naar de paddock met vader Jos.

“Het was 2000 of 2001, ik was drie à vier jaar oud. Ik liep rond op de paddock samen met mijn vader” , aldus de tienvoudig Grand Prix-winnaar. Jos Verstappen kwam op dat moment uit voor het team van Arrows. De inmiddels 49-jarige Verstappen wist respectievelijk vijf en één punt te halen die seizoenen.

Lando Norris was er wat later bij dan zijn goede vriend Verstappen. Voor de McLaren-coureur was het 2007. “Het was Lewis tegen Fernando in de McLarens.” Die gevechten (en de zilvergrijze livery van McLaren ) maakte zodanig veel indruk op Norris dat hij ook meteen wist dat hij in de Formule 1 wilde komen te rijden.

Bekijk hier wat alle Formule 1-coureurs te vertellen hadden over hun eerste herinneringen aan de Formule 1.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen liep tijdens derde of vierde levensjaar al op de paddock in Formule 1