Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen maakt het Hamilton moeilijk: "Dat is toch wat mensen willen zien?"

Verstappen maakt het Hamilton moeilijk: “Dat is toch wat mensen willen zien?”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na jarenlange dominantie van Mercedes is Jos Verstappen blij dat er weer een zenuwslopende titelstrijd plaatsvindt in de Formule 1. En dat nota bene met zoon Max Verstappen , de leider van het WK met nog vijf races te gaan. “Voor de Formule 1 is deze titelstrijd waanzinnig goed, het gaat nu tussen twee teams”, zegt Verstappen senior bij Formule 1 Magazine.

Verstappen en Hamilton staan met zijn tweeën ver verwijderd van de andere rijders in de coureursstand van 2021, het was voor de Mercedes-coureur dan ook een makkelijk kampioenschap geworden als de Nederlander niet op de grid stond. “Zonder Max was Lewis nu al wereldkampioen geweest”, aldus Jos Verstappen. Verstappen blijft bij Red Bull

“Max haalt enorm veel uit zijn auto, laten we eerlijk zijn. Dat maakt het ook zo spectaculair, hij is een vechter. Dat is wat mensen willen zien.” Met de RB16B van Red Bull is Verstappen het hele seizoen al een serieuze titelkandidaat. “Je ziet dat we een kans hebben”, aldus vader Jos.

Ook in de toekomst lijkt het er op dat Verstappen en Red Bull samen blijven vechten voor wereldtitels. Jos Verstappen verwacht niet dat dit in de nabije toekomst verandert. “Ik denk dat we hier voor de toekomst echt goed zitten”, aldus de voormalig F1-rijder. Verstappen heeft overigens nog een contract bij Red Bull tot en met het seizoen van 2023, een overstap in de nabije toekomst zal dus niet gebeuren.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen maakt het Hamilton moeilijk: “Dat is toch wat mensen willen zien?”