Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen neemt Van Gelder in de zeik: 'Wel handiger om over voetbal te blijven praten'

Verstappen neemt Van Gelder in de zeik: ‘Wel handiger om over voetbal te blijven praten’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Jack van Gelder Jack van Gelder heeft op zondagavond afscheid genomen bij Ziggo Sport. Speciaal voor de gelegenheid heeft de zender alle bekende gezichten opgetrommeld voor een hartverwarmende video. Max Verstappen is ook van de partij en heeft de beste man op mooie wijze in de zeik genomen.

Van Gelder is al ruim vijftig jaar actief in de sportjournalistiek en wordt door velen gezien als een groot icoon. De 70-jarige maakte in 2015 de overstap van de NOS naar Ziggo Sport, waar hij de presentator werd van meerdere programma’s. Het contract van Van Gelder liep aan het einde van dit seizoen af, Gelder had zelf graag door willen gaan, maar kreeg te horen dat zijn contract niet verlengd zou worden, omdat men een nieuw gezicht aan de zender wilde gaan binden.

Artikel gaat verder onder video Afscheidsvideo Verstappen

Op zondagavond werd er uitgebreid stilgestaan bij het vertrek van Van Gelder bij de zender. Men greep de gelegenheid dan ook aan om een mooie afscheidsvideo in elkaar te flansen. Hierbij kwam Max Verstappen natuurlijk ook aan bod, die het niet kon laten om hem een beetje in de zeik te nemen. “Ik vond dat je het redelijk goed deed, toen met je invalbeurt”, begint Verstappen.

“Kijk normaal zou je natuurlijk zeggen dat je er geen klote verstand van hebt – van Formule 1. Maar ik denk dat je het goed hebt opgepakt. Denk wel dat het handiger is om daarna gewoon weer altijd over voetbal te blijven praten, ook tijdens je pensioen”, lacht hij. “Ik wens je het allerbeste en we zullen elkaar vast nog wel een keer zien”, sluit hij af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen neemt Van Gelder in de zeik: ‘Wel handiger om over voetbal te blijven praten’