Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen nog niet sneller dan Hamilton in de race: ''Ik betwijfel dat''

Verstappen nog niet sneller dan Hamilton in de race: ”Ik betwijfel dat”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton is op weg naar zijn zevende wereldtitel in de Formule 1 , maar heeft nog altijd geen nieuw contract voor 2021. Volgens Ralf Schumacher is het echter een kwestie van tijd voor dit bekend zal worden gemaakt.

Het moet wel heel gek lopen wil Lewis Hamilton in 2021 niet gewoon voor Mercedes rijden. De zesvoudig wereldkampioen is op weg naar titel nummer zeven en kan in 2021 bij Mercedes zelfs het record van Michael Schumacher verbreken, door maar liefst acht titels te winnen. Waarom zou je dan stoppen? Verstappen niet sneller dan Hamilton

‘’Naar mijn idee zijn er maar twee opties voor hem: Stoppen of verlengen. Ik zie geen andere optie voor Lewis. De vraag is hoeveel motivatie hij nog heeft en ik ben dan ook benieuwd naar zijn keuze. Ik ben er zeker van dat hij de titel pakt in 2021 als hij doorgaat. De jongens zijn op dit moment nog niet ‘vervelend’ genoeg voor Lewis’’, zegt Schumacher in zijn column voor Sky Sports .

‘’ Helmut Marko gelooft dat Max Verstappen nu al sneller zou zijn dan Lewis in dezelfde wagen, maar ik betwijfel dat. In de kwalificatie zijn de jonge honden Verstappen en Charles Leclerc nu echt sneller dan Lewis. Daar ben ik ook zeker van. In de race is Lewis echter nog steeds beter. Daar steekt hij met kop en schouders boven de rest uit en op die dag worden de punten verdeeld’’, besluit de voormalig Formule 1-coureur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen nog niet sneller dan Hamilton in de race: ”Ik betwijfel dat”