Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen over het huishouden: "Poetsvrouw komt één keer per week"

Verstappen over het huishouden: “Poetsvrouw komt één keer per week”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen Max Verstappen gaat in een driedelige interview-serie met Edwin Evers wat dieper in op zijn persoonlijke leven. In de eerste aflevering vertelt de Red Bull Racing-coureur over hoe het is om zelfstanding in Monaco te wonen.

Het is voor Verstappen de eerste keer dat hij op zichzelf woont. In 2015, het jaar van zijn Formule 1-debuut, pakte hij zijn koffers en stapte in het vliegtuig richting Monaco. Het Vorstendom is om verschillende redenen erg populair bij veel koningsklasse-piloten. “Voor mijn vader was het wel even wennen,” vertelt hij in gesprek met Evers. “We waren natuurlijk altijd samen onderweg. We sliepen ook op één kamer als we onderweg waren, dus dan moet je je wel even aanpassen.”

Artikel gaat verder onder video Inmiddels heeft de Limburger zijn draai goed gevonden. Met name het feit dat hij op kan staan wanneer hij wil, bevalt hem goed: “Er was niemand die de deur open ramde en zei ‘je bent lui genoeg geweest.'” Alhoewel Verstappen aan stofzuigen, koken en de was doen een broertje dood heeft, ziet zijn luxe appartement er spik en span uit. “De poetsvrouw komt één keer per week. Die is er dan bijna de hele dag,” Boodschappen doet hij wel af en toe zelf. “Maar die kan je ook bestellen natuurlijk.”

Ook krijgt Verstappen de vraag om zijn appartement eens te beschrijven: “Rode lampen, een paal..” grapt de 23-jarige. “Nee, mijn moeder heeft het huis ten tijde van mijn verhuizing vol gezet met wat IKEA-spullen. In de woonkamer staat een simulator, daar mag niemand in de buurt komen.” Zelfs de poetsvrouw moet oppassen tijdens haar wekelijkse bezoekje. “Dat ding is heel gevoelig.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen over het huishouden: “Poetsvrouw komt één keer per week”