Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen te ongeduldig voor potje golf: "Breek het ijzer binnen tien minuten doormidden"

Verstappen te ongeduldig voor potje golf: “Breek het ijzer binnen tien minuten doormidden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen Max Verstappen is geen fan van een potje golf. Dat blijkt uit een gesprek met MotoGP-coureur Miguel Oliveira. “Ik breek het ijzer binnen tien minuten doormidden,” aldus de Nederlander.

Waar de Formule 1 de heilige graal van het het autoracen is, is de MotoGP het hoogste podium bij het motorracen. Beide klasses reizen jaarlijks de wereld over en strijken neer op verschillende circuits, waar de beste coureurs het vervolgens met het beste materiaal tegen elkaar opnemen. Een aantal van de locaties komen overeen. Zo reed de MotoGP afgelopen weekend op het Autódromo Internacional do Algarve in Portugal, waar de Formule 1 eerder dit seizoen ook racete.

Artikel gaat verder onder video Max Verstappen en Alexander Albon gingen in het kader van de race in Portimão het gesprek aan met Red Bull-collega Miguel Oliveira. Het drietal besprak verschillende onderwerpen die te maken hebben met Portugal. Albon benoemde op een gegeven moment dat je daar een lekker potje kan golfen, maar daar is zijn Nederlandse collega het niet mee eens: “Ik heb daar geen geduld voor. Ik breek het ijzer binnen tien minuten doormidden,” aldus Verstappen. Check het hele gesprek hieronder.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen te ongeduldig voor potje golf: “Breek het ijzer binnen tien minuten doormidden”