Het laatste formule 1 nieuws

Verstappen vergelijkt zichzelf met Hamilton: ''Lewis is echt een superster''

Verstappen vergelijkt zichzelf met Hamilton: ”Lewis is echt een superster”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn dit jaar de twee coureurs die het zullen gaan uitvechten om de wereldtitel. Twee compleet verschillende persoonlijkheden, maar dat maakt het volgens Verstappen alleen maar mooier voor de Formule 1 .

De afgelopen zeven jaar was het Mercedes dat de klok sloeg in de Formule 1, met zeven titels bij de constructeurs en ook zeven voor de coureurs. Zes daarvan gingen naar Lewis Hamilton, die buiten de gevechten met Nico Rosberg nooit echt tot het eind van het jaar moest vechten om de wereldtitel. In 2021 is dat anders. Verstappen gaat Hamilton uitdagen

‘’In de afgelopen jaren heeft hij niet echt een gevecht gehad om de wereldtitel, maar dat is dit jaar compleet anders. Het is niet hetzelfde als het je teamgenoot is, maar iemand van een ander team die je moet verslaan. Ze weten dat wij alles zullen geven en tot het uiterste zullen gaan’’, zegt Verstappen tegenover ServusTV .

Verstappen en Hamilton zijn wel twee compleet andere mensen. Waar de Brit dagelijks te volgen is op zijn sociale kanalen, besteedt Verstappen daar minder tijd aan. “Natuurlijk volg ik hem wel op Instagram’’, zegt de Nederlander. ‘’Ik ben anders als persoon, maar dat is alleen maar goed, want de sport heeft verschillende karakters nodig. Lewis is echt een superster’’, besluit de Red Bull-coureur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Verstappen vergelijkt zichzelf met Hamilton: ”Lewis is echt een superster”