Het laatste formule 1 nieuws

'Verstappen volgens 'grootste sportenquête ooit' de populairste F1-coureur'

‘Verstappen volgens ‘grootste sportenquête ooit’ de populairste F1-coureur’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen zal donderdag uitgeroepen worden tot de favoriet van het publiek. Sportsmail heeft de uitslag van het onderzoek van de Formule 1 in handen gekregen en zag daar de Nederlander verrassend bovenaan staan.

De Formule 1 heeft een enquête uitgezet onder alle fans in samenwerkingen met Nielsen Sports en Motorsport Network. In die enquête worden fans gevraagd naar elk aspect van de sport. De F1-leiding noemt dit de grootste sportenquête die ooit is gehouden. Hieruit is ook een populariteitslijst opgemaakt, die in handen is gekomen van het Britse medium. Verstappen het populairst

Uit de enquête zou Verstappen naar voren komen als de populairste coureur. Dit kwam voor het Britse medium wel als een verrassing, vooral vergeleken met Lewis Hamilton die al zeven wereldtitels op zijn naam heeft staan en op Instagram ruim 24 miljoen volgers heeft. Dit zijn er vier keer zoveel vergeleken met de zes miljoen van Verstappen.

Hamilton is echter pas terug te vinden op de derde plaats in deze ranking, want op de tweede plaats vinden we een andere Brit: Lando Norris . De jonge McLaren -coureur heeft zich in korte tijd heel populair gemaakt en zal een deel van zijn volgers ook te danken hebben aan zijn optredens online.

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Verstappen volgens ‘grootste sportenquête ooit’ de populairste F1-coureur’